Jug Theo
Image default
Auto's en Motoren

Vakkundige vervanging van de condensor van uw airco door specialisten uit Noord-Brabant

Een aircosysteem in uw auto zorgt voor optimale klimaatbeheersing. Maar het is daarbij wel belangrijk dat u de condensor van de airco regelmatig laat nakijken en indien nodig vervangen, wat ze bij RDN in Noord-Brabant graag voor u uitvoeren. Zo bent u ervan verzekerd dat het systeem altijd optimaal functioneert en u kunt profiteren van optimale klimaatbeheersing in de auto. Als de condensor van de airco correct werkt kunt u zonder problemen de gewenste temperatuur in de auto instellen. U merkt er niets van als het buiten snikheet is. Houd de ramen van de auto altijd gesloten als u rijdt, anders werkt de airco niet goed en heeft u er dus ook geen voordeel van.

Met een ventilator zorgt u ook voor een aangenaam klimaat

Een airco in de auto is misschien prettig maar heeft ook nadelen. De motor verbruikt bijvoorbeeld aanzienlijk meer brandstof en de vloeistof die de airco gebruikt is niet milieuvriendelijk. In plaats daarvan kunt u ook een SPAL-ventilator laten plaatsen. Deze zorgt ook voor een aangename temperatuur tijdens het rijden. Voor ieder merk en type auto is een SPAL-ventilator leverbaar. Om het juiste type te bepalen dient de beschikbare ruimte onder de motorkap te worden opgemeten. Aan de hand daarvan kan dan de beste keuze worden gemaakt.

Onderhoud en plaatsing van klimaatbeheersing in de auto

Als de condensor van uw airco onderhoud nodig heeft dan kunt u daarvoor een afspraak maken met het bedrijf RDN in Noord-Brabant. Bij dit gespecialiseerde bedrijf kunt u ook terecht voor het laten installeren van een ventilator van SPAL. Ook als een van beide systemen een storing heeft kunt u uiteraard een afspraak maken voor vakkundige reparatie. Een condensor kan soms worden gerepareerd, als dat niet mogelijk is dan kan RDN in Noord-Brabant dit onderdeel van de airco direct voor u vervangen. Datzelfde geldt uiteraard ook voor een SPAL-ventilator die niet meer naar behoren functioneert. Als u wilt krijgt u vooraf een prijsindicatie, zodat u weet waarmee u rekening moet houden.