Jug Theo
Auto's en Motoren

Tweedehandse Kia Sportage kopen

Een Kia Sportage tweedehands op de kop tikken zal je nog bepaald niet meevallen. De auto is namelijk populair en vindt vaak zelf een nieuwe eigenaar.  Als je dus een tweedehands Kia Sportage ontdekt hebt, aarzel niet en onderneem snel actie. Met de Sportage koop je een ruime SUV, die met de jaren steeds rijker uitgerust is.

De grote trots van de Zuid Koreaanse autofabrikant

De eerste Kia Sportage verscheen in 1993 op de Europese wegen. Hoewel in de basis zo ongeveer een zelfde soort auto, miste die uitvoering nog de krachtige uitstraling die de Kia Sportage nu heeft. De auto was weliswaar veelzijdig, rijk uitgerust was deze SUV toen nog niet echt. Hoe anders is dat nu. Kia heeft voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling van de Sportage, de grote trots van het Zuid Koreaanse automerk Kia. Als je een Kia Sportage zoekt die gebruikt is, dan zul je vaak uitkomen bij een Kia van de derde generatie. Deze Sportage is al van alle gemakken voorzien met bijvoorbeeld een zes traps automaat uitvoering, lederen bekleding, een navigatiesysteem en stoelverwarming. Ook indrukwekkend zijn de 18 inch wielen. De Kia maakt indruk, zowel van de buitenkant en van de binnenkant. De Kia is ook gewoon indrukwekkend, in alle opzichten. Het is daarom raadzaam je breed te oriënteren als het gaat om het vinden van een gebruikte Kia Sportage.

Doe bij pech een beroep op een collectief van 800 monteurs

Over een ding hoef jij je als rijder van een gebruikte auto geen zorgen te maken. Krijg je pech, doe dan een beroep op roadguard.nl. Dit monteurs collectief streeft ernaar je binnen een half uur te helpen. Een abonnement is niet nodig, je betaalt gewoon voor de door de monteur geleverde diensten. En dat is ondanks de betrouwbaarheid van de Kia en zeker de Sportage een geruststelling. Kijk voor meer informatie op roadguard.nl