Jug Theo
Financieel

Wanneer geeft u een incassozaak uit handen?

Het inschakelen van een gespecialiseerd incassobureau zoals incassobureau Lochem om uw openstaande vordering(en) te incasseren heeft een aantal grote voordelen.

Stappenplan

Een incassozaak tot een goed einde brengen vereist een gedegen stappenplan en adequate opvolging. Ons traject van incassobureau Lochem begint met het versturen van een schriftelijke aanmaning naar uw debiteur. Als er dan nog niet binnen de gestelde termijn wordt betaald, wordt het incassotraject vervolgd. Draagt u uw zaak over aan ons incassobureau Lochem  dan doorlopen wij een aantal stappen om de factuur zo snel mogelijk te incasseren. Het levert u veel voordelen op als u uw openstaande vordering aan ons overdraagt. Zo wordt uw factuur sneller betaald, blijft de goede relatie tussen u en uw klant behouden en houdt u meer tijd over voor het uitvoeren van uw core business.

Wanneer geeft u een openstaande factuur uit handen?

Er is geen eenduidig antwoord te geven op de vraag wanneer een openstaande factuur uit handen moet worden gegeven. Dit is namelijk afhankelijk van de betaaltermijn die van toepassing is, hoe uw organisatie de processen eromheen heeft ingericht en wat u of uw organisatie zelf doet en wíl doen op het moment dat een klant niet tijdig betaalt. Wanneer de termijn van de betaaltermijn van een factuur verstreken is, kunt u incassobureau Lochem  inschakelen om het openstaande factuurbedrag voor u te incasseren. Heeft u een factuur die niet op tijd is betaald? Ook dan helpt incassobureau Lochem u graag bij het incasseren van het openstaande bedrag. Binnen 24 uur starten wij de zaak en nemen wij contact met u op. Als u meerdere facturen heeft die u ter incasso aan ons over wil dragen, neemt u telefonisch contact met ons op om te bespreken hoe u deze zo snel en eenvoudig mogelijk (digitaal) aan ons kunt overdragen. Wacht niet langer op openstaande facturen, maar schakel incassobureau Lochem in en krijg u facturen betaald.