Jug Theo
Image default
Vakantie

Boek dit hotel in Sluis en geniet van de mooie en veelzijdige omgeving

Bent u op zoek naar een hotel in de omgeving van Sluis? Dan vindt u alles wat u nodig heeft bij Rivers Hotel & Restaurant in het hart van deze plaats. Niet alleen geniet u hier van comfortabele voorzieningen die u in een luxe hotel gewend bent; u heeft ook de ultieme mogelijkheid om de omgeving van Sluis te verkennen. En dat is zeker de moeite waard, want deze plaats biedt u en uw gezelschap een gezellige sfeer waar u niet snel op uitgekeken bent. Bezoek ook eens het gotische Belfort uit 1390 of loop langs de historische stadswallen. Ook het Bizarium is een leuke plek om te bezoeken: een museum waar diverse bizarre uitvindingen te aanschouwen zijn. Leuk voor zowel volwassenen als kinderen! Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het strand op te zoeken, dat niet ver van Sluis vandaan ligt. Aan het einde van de dag ontspant u weer heerlijk in dit comfortabele hotel in Sluis.

Geniet van lekker eten en drinken

Wanneer u in een hotel verblijft, is het belangrijk dat alles aan uw wensen voldoet. U hoeft dan ook niet verder te zoeken dan Rivers Hotel & Restaurant in Sluis. Hier slaapt u bijvoorbeeld in een superieure kamer met uitzicht op het water. ’s Avonds schuift u aan bij het diner en geniet u van exclusieve gerechten van een veelzijdige menukaart. Is het lekker weer buiten? Borrel dan nog even na op het terras, dat tevens verwarmd is wanneer het buiten wat minder warm is. In heel het hotel is wifii aanwezig, waardoor u ook voor zakelijke doeleinden naar dit hotel kunt komen.

Twee luxe hotelkamers

Hotelkamers van hoge kwaliteit mogen in een goed hotel natuurlijk niet ontbreken. De kamers waar u in dit hotel in Sluis in verblijft, zijn van alle luxe en gemakken voorzien. Denkt u bijvoorbeeld aan een comfortabel bed en een heerlijke douche. U heeft keuze uit twee kamers: de Comfort Deluxe Kamer en de Suite Deluxe/Appartement. Op de website van Rivers Hotel & Restaurant vindt u meer informatie over de voorzieningen en hotelkamers.

https://rivers.nl/