Jug Theo
Image default
Vakantie

Een vakantiehuis op een vakantiepark in de Ardennen huren

Huur jij ook een hygiënisch vakantiehuis op een vakantiepark in de Ardennen? Kies bijvoorbeeld het vakantiehuis op een vakantiepark in de Ardennen dat een grote tuin heeft en een eigen zwembad. Het is een residence waar je met veel mensen plaats kunt nemen en kunt genieten van een heerlijk weekje er tussen uit of een weekendje doorbrengen in de natuur. Je kunt hier een rustgevende vakantie houden, maar een actieve en sportieve vakantie is ook mogelijk. Op maar een aantal kilometer van het huisje bevindt zich een stadje waar je lekker kunt eten en drinken, maar ook wat winkeltjes kunt bezoeken. Daarnaast is er veel historie terug te vinden in dit gebied, dus voor de cultuursnuivers is hier ook veel te beleven.

 

Rivier

Daarnaast is het vakantiehuis op een vakantiepark in de Ardennen gelegen aan een heerlijke rivier waar je bijvoorbeeld je hengel uit kunt gooien en kunt gaan vissen, maar een frisse duik nemen is ook zeker een aanrader in dit schone water uit de bergen. De rivier heeft niet een heel snelle stroomsnelheid, maar het is aan te raden om hier wel altijd even naar te kijken voordat je een spring in de rivier waagt. Je kunt in de rivier ook even een stukje gaan kanoën of raften, wat ook veel in de Ardennen wordt gedaan door toeristen of lokale bewoners.

 

Zwemmen

Bij het vakantiehuis op een vakantiepark in de Ardennen zit een privé zwembad, maar op het park zelf bevindt zich ook nog een overdekt binnenzwembad, waar je in de wat koudere periodes van het jaar ook een baantje kunt trekken. Hier moet je wel een entree voor betalen en het dragen van een badmuts is verkrijgt om zo de hygiëne van het zwembad te waarborgen. Ook is er bij  het vakantiehuis op een vakantiepark in de Ardennen een sauna aanwezig waar je heerlijk kunt genieten van de rust in de natuur in de warme ruimte die je ontspant.