Jug Theo
Image default
Vakantie

Logeren bij de boer op een graanzolder in Zeeland

Wilt u graag eens op een unieke plek overnachten? Wat dacht u er dan van om te logeren bij de boer in Zeeland? Bij Appartement de Graanzolder kunt u bijvoorbeeld heerlijk overnachten. Hier krijgt u een kamer in wat voorheen de graanzolder was. Op deze plek werd vroeger het graan opgeslagen. De schuur waarin u slaapt is tijdens de Tweede Wereldoorlog gedeeltelijk verwoest, maar is gelukkig in 1950 herbouwd. Momenteel bevindt zich op de eerste verdieping een luxe appartement in landelijke stijl. U kunt hier met elk gezelschap heerlijk genieten. Of u nu met vrienden, familie of uw partner gaat logeren bij de boer: op deze plek in Zeeland beleeft u ongetwijfeld een mooie tijd.

Activiteiten op en rondom de boerderij

Naast dat u op een prachtige en unieke locatie slaapt, zitten er natuurlijk veel meer voordelen aan logeren bij de boer in Zeeland. Bij Appartement de Graanzolder bent u namelijk ook van harte welkom om het echte boerenleven te ontdekken. U krijgt hier de mogelijkheid om mee te helpen bij de dagelijkse klusjes. Help bijvoorbeeld eens bij het voeren van de dieren of rijd een rondje mee op de tractor. Dit is voor zowel jong als oud onwijs leuk. Maar niets is verplicht! Maakt u bijvoorbeeld liever een wandeling of bezoekt u graag het strand? De omgeving van Appartement de Graanzolder biedt hier talloze mogelijkheden voor.

Reserveer vandaag nog via de website

Ziet u het wel zitten om te logeren bij de boer in Zeeland? Bezoek dan de website van Appartement de Graanzolder en plaats uw reservering vandaag nog online. Zo bent u ervan verzekerd dat u een plekje heeft op de door u gewenste datum. Heeft u nog vragen over het verblijf op de boerderij? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact opnemen via de contactgegevens op de website. Tom en Angelé Mocking, de eigenaren van de boerderij, staan u graag te woord.

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/