Jug Theo
Image default
Bedrijven

De opleiding nen 3140 geeft veel inzichten

In de praktijk wordt er veel gebruik gemaakt van de term vakbekwaam, dit heeft voornamelijk te maken met de elektrotechniek. Er worden storingen opgelost op dit gebied en daarvoor zijn er veiligheidsregels opgesteld waaraan een werkgever moet voldoen. Door middel van de goede opleiding nen 3140 worden de werknemers opgeleid tot het begrijpen van de norm en het werken met betrekking tot deze vastgestelde norm. Het is erg belangrijk dat de werknemers kennis hebben van de ze norm en hiermee weten te werken zodat de veiligheid op de werkvloer kan werden gewaarborgd.

 

Leerzame lessen op een leuke manier

De opleiding nen 3140 wordt gegeven door instructeurs die hier ook veel kennis van hebben en dit op een leuke en leerzame manier aan de werknemers kunnen uiten en overbrengen. Het gaat er bij deze norm namelijk om dat alle apparaten naar behoren werken en dat deze ook op een juiste manier worden gebruikt zodat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Er komen in deze tak van sport nogal wat gebaren om de hoek kijken en door middel van de opleiding nen 3140 worden deze gevaren in ieder geval een stuk kleiner gemaakt. Het risico is nog aanwezig, maar wordt gereduceerd door middel van de opleiding nen 3140.

 

Ervaren docenten geven de lessen

Er zijn ervaren docenten in dienst bij deze opleiding gever en de opleiding nen 3140 wordt dus ook door hen gegeven. De werknemers zijn een paar uur onder begeleiding van deze docenten aan de slag met de gevaren die zich kunnen voordoen in het vak waar zijn in werken. Vervolgens krijgen zij een certificaat en zijn zij bevoegd om in deze branche te werken en door middel van de opgedane kennis worden situaties waar gevaar in dreigt te komen voorzien. Houd jij jouw bedrijf ook veilig met de opleiding nen 3140?