Jug Theo
Image default
Bedrijven

Makkelijk tijden registreren!

Als jij een bedrijf hebt of werkzaam bent bij een bedrijf waar meerdere mensen op verschillende tijden werken herken je misschien het volgende probleem. Het vinden van een goede manier om alle tijden te registreren en bij te houden wie wanneer hoe lang heeft gewerkt kan echt verdomd lastig zijn. Omdat iedereen op verschillende dagen en verschillende tijden werkt is er vaak niet één rooster dat je kan aanhouden als het aankomt op de gemaakte uren. Toch is het belangrijk om een overzicht te hebben van de gemaakte uren, omdat je toch een idee moet hebben van hoe veel jij je werknemers moet uitbetalen aan het einde van de maand! Gelukkig is er een manier waarop je dit allemaal handig kan bijhouden! Ik vertel je hier graag iets meer over! 

Ga voor een makkelijk systeem. 

Als je meerdere medewerkers in dienst hebt is het natuurlijk heel erg fijn als je een goede manier van tijdregistratie kan vinden en toepassen. Op deze manier wordt er op een prettige en handige wijze bijgehouden welke werknemers welke tijden hebben gewerkt en kan je dit heel overzichtelijk bekijken. Op deze manier kan je ook goed zien hoeveel uren er gemaakt zijn en hoeveel er uitbetaald moet worden. Als je graag voor zo’n prettig en handig systeem wilt gaan ben je bij GET zeker aan het juiste adres. Dit bedrijf neemt gebruiksgemak heel erg serieus en hebben daarom een hele goede software waarmee tijdregistratie makkelijker wordt dan ooit tevoren. 

Handig in gebruik voor jou en je werknemers! 

De manier van tijdsregistratie die GET aanbiedt is heel erg makkelijk en prettig in gebruik. Omdat het bedrijf al meer dan 50 jaar lang ervaring heeft in dit werkgebied weten ze precies wat er goed werkt en wat niet. Het maakt dan ook niet uit hoeveel medewerkers je bedrijf telt, voor elk bedrijf hebben ze de geschikte oplossing. De systemen van GET zijn flexibel en professioneel en ook nog eens te gebruiken in allerlei sectoren. Ideaal dus! 

Nog meer handigheden. 

Naast de beste tijdsregistratie heeft GET nog meer handigheden voor jouw bedrijf in de aanbieding. Eén van de andere dingen waar ze in gespecialiseerd zijn, is het verzorgen van de allerbeste toegangscontrole voor bedrijven. Dit kan heel erg handig van pas komen als jouw bedrijf ruimtes heeft waarvan je niet wilt dat Jan en alleman er zomaar binnen kunnen lopen. Kortom, GET biedt heel erg veel handige systemen aan die wel eens van pas kunnen komen binnen jouw bedrijf! 

https://www.get.be/nl/oplossingen/tijdregistratie