Jug Theo
Image default
Bedrijven

Led Design Holland heeft een indrukwekkend klantenbestand

Zowel lokale ondernemers als grote landelijke ketens vertrouwen op de expertise van deze led-specialist. Soms gaat het om showroomverlichting. Een andere keer betreft het ledlampen voor een fabriek, winkel of kantorenpand.

Een trouwe klant van Led Design Holland is Etos. Deze toonaangevende drogisterij werd in 1919 opgericht door Philips en heeft 550 vestigingen verspreid over het hele land. Van Texel in het noorden tot Oostburg in het zuiden. Van Noordwijk in het westen tot Assen in het oosten. Etos is sinds 1973 onderdeel van de Ahold Delhaize groep. De letters van de naam staan voor Eendracht, Toewijding, Overleg en Samenwerking. Etos heeft een samenwerkingsverband met de NS; op circa 20 stations is een Etoswinkel. In de Etosfilialen worden toiletartikelen, cosmetica en medicijnen verkocht. Het hoofdkantoor staat in Zaandam. De winkels worden bevoorraad vanuit het distributiecentrum in Beverwijk. Etos heeft een zogenoemde flagship store in Leidschendam. Bij deze extra grote, mooie en uitgebreide winkel worden nieuwe producten gericht op well being verkocht. Aanvullend worden vernieuwende concepten aangeboden. Zo kunnen klanten er een cholesterol- of een bloeddrukmeting laten doen. Ieder zichzelf respecterend bedrijf heeft tegenwoordig een app, zo ook Etos. De Etos app is een samenwerkingsverband met de Thuisapotheek.

Voor de Etos in het Limburgse Weert heeft LED specialist Led Design Holland een lichtplan gemaakt. In deze 3D-weergave van de ruimte is aangegeven welke ledlampen geschikt zijn, hoeveel er nodig zijn en wat de ideale plek is. In het lichtplan is ook een complete prijsopgaaf opgenomen. De eigenaar van de winkel heeft zijn akkoord gegeven voor uitvoering van het plan, met als resultaat dat er sindsdien 66% op jaarbasis wordt bespaard. De ledlampen in de Etos zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. Ze zorgen voor perfect licht om bij te shoppen: alle producten zijn goed te zien. Ook het personeel is tevreden: ze ervaren  rustig en prettig werklicht. De totale investering in led die Etos Weert heeft gedaan, is binnen 2,8 jaar terugverdiend.

https://www.leddesignholland.nl/