Jug Theo
Image default
Bedrijven

De plinten op maat passend bij je interieur

Het bestellen van passende plinten op maat is een mooie manier om te voldoen aan je eigen behoeften. Wanneer je namelijk een vloer gaat laten plaatsen, dan wil je natuurlijk wel dat die mooi kan worden afgewerkt met bijpassende plinten. Deze moeten uiteraard wel goed aansluiten op de ruimte en daarom is het bestellen van de plinten op maat zeker geen verkeerd idee. Uiteraard zou je kunnen kiezen voor plinten die behoren tot de vloer die je hebt besteld, maar wellicht is er nog wel een andere manier om te zorgen dat je vloer beter uitkomt. Wat dacht ej bijvoorbeeld van hoge plinten in plaats van platte en liggende plinten? Ben je bekend met deze plinten en heb je deze  ooit in het echt gezien?

Showroom of online

Neem eens een kijkje in de showroom of op de website of vraag aan advies van een van de adviseur som te kijken naar de mogelijkheden. Misschien zie je wel een mooie plint welke je graag bij de vloer zou willen laten leggen. Door dit direct bij de aankoop aan te geven kan je zorgen dat alles wat je van tevoren bepaalt ook direct wordt gelegd door de aanleggers van de vloer. Niet alleen voor particulieren wordt er hier gekeken naar opties die er zijn voor het aanleggen van de plinten op maat, maar ook voor op de zakelijke markt is het belangrijk dat de juiste keuzes worden gemaakt, zodat kantoorpanden optimaal worden ingericht naar de smaak en de stijl van een bedrijf dat gehanteerd dient te worden.

Fysieke winkel

Het aankopen van de plinten op maat kan je gemakkelijk doen via de website, maar is ook mogelijk door naar de fysieke winkel te komen en daar aan de hand van hulp en advies een keuze te maken die goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Kijk naar alle mogelijkheden, want er zijn er meer dan je in eerste instantie zou denken.