Jug Theo
Bedrijven

Een heel goed kartonnage bedrijf

De verpakking is zeer belangrijk bij de beslissing die de klant neemt bij de koop van uw product. Studies wijzen uit dat 70% van de verkoopbeslissingen op het laatste moment genomen worden. Een verpakking is dan ook belangrijk, dat snapt het beste kartonnage bedrijf. Daarnaast moet de verpakking aantrekkelijk zijn. Het moment van aankoop wordt sterk beïnvloed door het visuele effect van de productverpakking. De uiteindelijke aankoopbeslissing wordt in nog geen 5 seconden genomen. Dit maakt de verpakking nog belangrijker en ook het werk van een kartonnage bedrijf.

Waar moet een goede verpakking aan voldoen?

Een productverpakking is dus belangrijk zegt het kartonnage bedrijf. Daarnaast zijn er nog een aantal eisen waaraan een productverpakking moet voldoen, wil het succesvol zijn. Zo legt het kartonnage bedrijf uit dat een productverpakking  de klant overtuigen en die uitstraling aan uw product geven die gewenst is. De verpakking moet herkenbaar zijn, dat kan met een logo of herkenbare huisstijl. Ook kan het door het materiaal of de vorm bereikt worden. Op de verpakking kan belangrijke informatie over het product geplaatst worden. Daarnaast moet de verpakking het product beschermen en beter hanteerbaar en vervoerbaar maken. Je kunt daarnaast kiezen bij de kartonnage bedrijf uit verschillende soorten verpakkingen. Je kunt een verpakking met logo hebben die staand of rechthoekig zijn. Daarnaast kunnen extra zoals sleeves, hangtags, inlays, bijsluiters of etiketten nog extra indruk en informatie aan je verpakking met logo meegeven. 

Wij staan voor u klaar

Wil je een verpakking maken? Kijk dan bij ons kartonnage bedrijf. Jouw verpakking wordt geproduceerd in ons kartonnage bedrijf in Nederland. Vrijwel alles wat wij aanbieden maken wij zelf op onze speciale drukpersen en stansmachines. Alles wordt fullcolour gedrukt en met grote zorgvuldigheid verwerkt. We hebben een collectie  van  500 verschillende vormen voor een verpakking met logo. Wil je iets anders? Neem dan contact met ons kartonnage bedrijf en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.