Jug Theo
Vakantie

Een rondreis maken in wonderschoon Colombia of Japan

Altijd al gedroomd van een fantastische rondreis door Colombia of Japan? Deze prachtige landen zijn absoluut een genot om doorheen te trekken. Allebei de landen zijn vergeven met unieke bezienswaardigheden en cultuur uit uiterst rijke geschiedenissen. Bent u meer van de natuur of trekt u liever de stad in; in beide landen kunt u uw geluk niet op. Met een prachtige rondreis door Japan of Colombia beleeft u zonder twijfel de trip van uw leven.

Duik in de cultuur van het magistrale Japan

Iedereen die een rondreis maakt door Japan kijkt zich de ogen uit. Er is zoveel moois te ontdekken in dit land; bergdorpjes met warmwaterbronnen, tempels uit vergane keizerrijken en het maanlandschap vol kraters rondom de berg Mount Aso. Ook is er in Tokyo naast wolkenkrabbers en neonreclame zeer veel moois te bezichtigen. Denkt u bijvoorbeeld aan de karakteristieke boogvormige Shinto-schrijnen, of de beroemde Sensoji-tempel in de wijk Asakusa. Wellicht wilt u wel eens een heuse wedstrijd sumoworstelen bezoeken; hiervoor bezoekt u de noorderlijke wijk Ryogoku. Het Sumo stadion is hier gevestigd, met vele Sumo omringend sumo-stallen welke men in de vroege ochtend kan bezoeken. Japan is even divers als uniek!

Geniet van de gastvrije cultuur van Colombia

Kiest u ervoor om een rondreis door Colombia te maken, dan kunt u uw geluk niet op. Dit land heeft zich recentelijk ontpopt tot een heuse toeristische trekpleister. In dit land is veel te beleven, van gebouwen uit de geschiedenis tot culturele festiviteiten, van prachtige natuur tot de gastvrije bevolking. Breng een bezoek aan de bruisende hoofdstad Bogotá, of ga vanuit het kleurrijke Guatapé de gigantische rots El Peñol beklimmen. Hier geniet u van een adembenemend uitzicht op de omliggende eilanden en het lokale stuwmeer. Dit land biedt ook vele andere soorten natuurschoon; de Caraïbische kust, een zandwoestijn, de pieken van het Andesgebergte en de ongerepte Amazone-jungle vindt u allemaal op uw rondreis door Colombia.

Uw reis, totaal op maat voor u gemaakt

Als u een rondreis door Colombia of Japan wilt maken die volledig is aangepast op uw wensen, kunt u het beste boeken bij Vámonos Travels. Bij dit reisbureau organiseert men al sinds 1991 individuele reizen op maat naar de allermooiste bestemmingen. Zij regelen uw droomreis direct!