Jug Theo
Image default
Bedrijven

Elastomere producten onder één dak

Wij bieden al onze toonaangevende elastomeer producten onder één dak. Ons assortiment is zeer omvangrijk. Dat betekent dat we alles kunnen leveren, van rubberen platen in elke gewenste maat tot lijmen en kitten. We hebben jarenlange ervaring met elastomere en andere dergelijke materialen. Dit zorgt ervoor dat onze klanten begeleiding en advies krijgen van medewerkers met jarenlange expertise. Gezien onze ervaring, beschikken we over een schat aan know-how op het gebied van elastomere producten. Wij bieden u alleen eersteklas producten. Geen wonder dat veel particulieren en bedrijven een beroep op ons doen voor hun eisen op het gebied van elastomere producten.

Wij hebben een breed assortiment van elastomere producten

Ons elastomere assortiment bestaat onder andere uit: rubberen vloeren, matten, slangen, sportvloeren, rubber profielen, snoeren en diverse siliconenproducten. Ons assortiment bestaat ook uit gereedschap voor de verwerking van elastomere producten en diverse lijm- en kitsoorten, speciaal om rubber te lijmen. We hebben een record van zeer tevreden klanten en we zijn vastbesloten om dit voort te zetten; we zullen unieke producten en technische ervaring blijven combineren met creatieve oplossingen, ontworpen en afgestemd op de behoeften van onze klant. De vele duizenden rubberartikelen in ons assortiment worden voor talloze doeleinden in de meest uiteenlopende sectoren toegepast.

Bestel uw elastomere producten via onze webshop

Onze artikelen zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop en we streven naar minimale leveringstijden. Staat uw rubberartikel er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt erop vertrouwen dat onze medewerkers gepassioneerd zijn om u de best mogelijke oplossing te bieden. Iedereen kan bij ons aankloppen; van particulier tot bedrijf. Met technische rubberartikelen in alle soorten en maten en compounds, bieden wij bedrijven en particulieren oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen. Als u advies wilt hebben over welk rubberproduct u nodig heeft, of als u vragen heeft, zijn wij altijd bereikbaar. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in alles wat met elastomere producten te maken heeft en helpen u graag verder en beantwoorden graag al uw vragen over ons assortiment.