Jug Theo
Image default
Bedrijven

Hoe gaat er straks aan toe in de horeca?

Ga je graag een biertje drinken met vrienden en ben je benieuwd hoe dit er straks gaat uitzien? Dan kan het zijn dat je veel vragen hierover hebt en op zoek bent naar antwoorden op deze vragen. Horeca is op dit moment gesloten en dat zal ook een tijdje zo blijven. Toch zal het naar alle waarschijnlijkheid deze zomer weer mogelijk worden om een terrasje te pakken en daarmee te genieten van het lekkere weer. Veel mensen vragen zich daarom af “Hoe gaat dit eruit zien?”

Spontaan stappen zit er nog niet in

Helaas, spontaan de kroeg in duiken met je vrienden of collega’s zit er op dit moment nog niet in. Dat heeft onder andere te maken met de grote aanwezigheid van het coronavirus, maar ook met andere dingen. Zo zijn nog niet veel mensen ingeënt en kan daardoor corona nog steeds een dreiging blijven ook al is het nauwelijks meer aanwezig. De inenting zorgt er namelijk voor dat je beter resistent bent tegen het virus en daardoor minder kans krijgt om het virus te krijgen. De verwachting is dan ook dat kroegen niet hun deuren openen voordat alle mensen zijn voorzien van een vaccinatie tegen het virus.

Hapje eten kan dat wel?

Waarschijnlijk kun je deze zomer weer een hapje gaan eten in je favoriete restaurant. Er wordt verwacht dat rond de zomer de restaurants weer open mogen en daardoor weer gebruik kan gemaakt worden om een etentje te doen. Toch zal ook hier rekening gehouden moeten worden met de coronaregels en zal er onder andere gebruik gemaakt worden van reserveringen en een maximaal aantal personen per eetgelegenheid.

Horecascherm voor het beschermen van je personeel en klanten

Om je klanten en personeel beter te beschermen kun je gebruik maken van allerlei preventiemiddelen. Een horecascherm behoort hier ook bij en kan zorgen voor minder kans op verspreiding in je restaurant of eet café.

https://endlessbranding.com/horecaschermen/