Jug Theo
Vakantie

Investeren in vastgoed heeft vele voordelen

Wanneer u er aan zit te denken om te investeren in vastgoed in het buitenland komt daar veel bij kijken. Van waar u wilt kopen tot wat u met uw woning doet als u er niet verblijft. Wanneer u investeert bij Center Parks vastgoed ontvangt u begeleiding in dit proces. U kunt dan zorgeloos uw zomers doorbrengen in uw woning en wanneer u weer in Nederland verblijft wordt alles uit handen genomen en ontvangt u een vaste huuropbrengst. Zo heeft u zekerheid over inkomsten en bent u zeker van de veiligheid van uw recreatiewoning.

Kies ervoor om te investeren in een vakantiewoning in Spanje

Bij Center Parks ontzorgen ze eigenaren van recreatiewoningen volledig. Wanneer u een luxe vakantiewoning in Spanje koopt kunt u eindeloos genieten van uw nieuwe woning. Wanneer u er niet verblijft neemt Center Parks het beheer, onderhoudt en exploitatie uit handen. U ontvangt een vast rendement op uw investering, ongeacht de bezetting van de woning. Op deze manier wordt u volledig ontzorgt en daarnaast weet u precies wat de belegging u oplevert. Nu en op de langere termijn. Er zijn dus enkel voordelen aan het investeren in een vakantiewoning in Spanje van Center Parks.

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om te investeren in vastgoed

Het aanbod van vakantiewoningen van Center Parks is groot. Alle parken zijn duurzaam ontwikkeld en worden al 50 jaar door een sterk bedrijf ontworpen, gebouwd en beheerd. Het beleggen in een recreatiewoning van Center Parks is een bewezen succesformule. Een tweede huis in Spanje, Frankrijk of Duitsland is zo gevonden. Daarnaast krijgt u persoonlijke begeleiding in het zoeken van een woning, zodat u de juiste keuze maakt en weet waar u op moet letten. Een vakantiewoning wanneer u er zelf wilt verblijven en een rendabele investering met gegarandeerd rendement wanneer u er niet verblijft. En dat alles zonder de zorgen en het werk aan een woning. U zult u afvragen waarom u dit niet eerder heeft gedaan!