Jug Theo
Image default
Toerisme

Luxe vakanties om van te genieten

Wanneer u een luxe vakantie wilt met een uniek beleving die speciaal voor u is uitgedacht, dan zit u goed bij TravelPA. TravelPA is uw persoonlijke assistent op het gebied van unieke reizen die gericht zijn op exclusiviteit en luxe. Uw vakanties worden dan ook volledig naar wens en thema’s gepland. Als u droomt van safari’s over de Afrikaanse savannes of eerder van een detoxkuur tussen de rijstveleden in Bali, dan weet TravelPA altijd de verborgen parels voor u te vinden op iedere bestemming. U zult een unieke ervaring krijgen, ongedacht waar u naartoe reist.

Een ontzorgde vakantie op de mooiste plekken in de wereld

Met dit bedrijf bent u verzekerd van luxe vakanties en prachtige rondreizen op maat. De exclusieve vakanties bieden u plaatsen die werkelijk gezien worden als verborgen parels en waar het toerisme zich nog niet compleet overheen heeft gebogen. U kunt in prachtige en authentieke hotels verblijven waarbij u geniet van sterrenmaaltijden met een adembenemend uitzicht. Ook de ongekende service in de vorm van een privéchauffeur mag niet ontbreken, want deze chauffeur geeft u ongelimiteerde vrijheden om de omgeving te ontdekken. Als u liever op uzelf bent tijdens uw retraite en wel wilt genieten van alle luxe tijdens uw vakanties, dan weet TravelPA precies wat ze voor u moeten doen. Zij vinden voor u kleinschalige villa’s op uw droombestemming, zodat u met privézwembad en een eigen butler volledig tot rust kunt komen en zich ontdoet van de alledaagse sleur.

Altijd onbezorgd op vakantie

Het is altijd mogelijk om een veilige luxe vakantie te houden, met of zonder pandemie. Bij TravelPA staat de beleving tijdens uw luxe vakanties altijd voorop en zij zorgen er natuurlijk ook voor dat dit zo veilig mogelijk gebeurt. U kunt dan ook altijd rekenen op een vlekkeloze uitvoering. Als u vragen heeft, dan kunt u te allen tijde contact met het bedrijf opnemen via de contactgegevens op de website.

https://www.travelpa.nl/