Jug Theo
Image default
Toerisme

Ontdek onze hoofdstad met een rondvaart door Amsterdam

Heeft u een dagje of weekend Amsterdam op de planning staan en zoekt u nog leuke activiteiten om te ondernemen? Dan is een rondvaart door de mooie grachten van Amsterdam een goede optie. Op deze manier kunt u de stad eens op een andere manier bewonderen, terwijl u op de boot rustig geniet van een hapje of een drankje. Dit leuke uitje is uitermate geschikt voor een dagje weg met de familie, een vriendenweekend of romantische date met uw partner. Bij Rederij ’t Smidtje bieden ze dergelijke boottochten aan in Amsterdam. Bij dit bedrijf kunt u een boot huren of kiezen voor een van de arrangementen. Op een luxe boot kunt u stijlvol varen in onze mooie hoofdstad.

Huur een boot of kies voor een van de arrangementen

Wanneer u kiest voor een rondvaart bij Rederij ’t Smidtje in Amsterdam, dan heeft u de keuze uit het huren van diverse boten. Ze hebben dertien boten beschikbaar die allemaal volledig elektrisch en daarmee duurzaam zijn. U profiteert van comfortabele zitplaatsen, heerlijk eten en drinken en andere luxe. Heeft u daarnaast interesse in een arrangement? Bij dit bedrijf heeft u de keuze uit diverse arrangementen voor op de boot. Denk hierbij aan een borrelarrangement, dinerarrangement, vergaderarrangement of een speciale boottocht tijdens het Amsterdam Light Festival. De boottochten kunnen dus zowel voor particulier als zakelijk gebruik ingezet worden.

Bespreek de mogelijkheden of boek uw rondvaart direct online

Heeft u interesse in een rondvaart in Amsterdam, geregeld door deze specialisten? Bekijk dan direct hun website en neem contact met hen op voor de mogelijkheden. In totaal zijn er 50 op- en afstappunten door heel Amsterdam. Hierdoor is er altijd wel een geschikte plek bij u in de buurt waar u aan boord kunt gaan. Klinkt goed toch? Wilt u direct boeken, dan kan dit eenvoudig en snel via het formulier op hun website.

https://smidtje.nl/