Jug Theo
Toerisme

Ontdek een van de meest bijzondere en natuurrijke vergaderlocaties in Noord-Brabant

Wat maakt De Buitenhorst een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Noord-Brabant voor uw bedrijf? De groepsaccommodatie biedt een rustige, natuurrijke en zeker ook sfeervolle omgeving die uw bedrijf boordevol inspiratie zal bieden. In en rondom het pittoreske dorp Schaijk, in de mooie Brabantse natuur, vindt u alle rust. Deze nodigt uit om met uw gezelschap een vergadering of zakelijke ontmoeting te combineren met een ontspannende wandeling. Lastige onderwerpen worden gemakkelijker bespreekbaar wanneer u zich in een huiselijke en ongedwongen setting bevindt. En wanneer u tussendoor voor een andere activiteit kiest, stimuleert u de productiviteit van uw medewerkers. De Buitenhorst biedt dan ook verschillende ‘vergaderbreaks’ aan, voor een frisse start van de volgende vergadersessie. Zo zijn u en uw medewerkers weer scherp voor de volgende meeting.

Alles wat u nodig heeft voor een complete vergadersessie

Naast het feit dat De Buitenhorst een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant is, heeft de groepsaccommodatie ook alle faciliteiten voor een perfecte vergadering voorhanden. Denk aan digitale voorzieningen zoals beamers en draadloos internet, maar ook aan schrijfgerei en flip-overs. De gastvrouwen- en heren zorgen voor onbeperkt koffie en thee, zodat u iedere zakenpartner of klant een gastvrije omgeving kunt bieden. Daarnaast is het bij deze accommodatie ook mogelijk om korte of meerdaagse trainingen te organiseren voor uw bedrijf. Overnachten is hierbij mogelijk voor collega’s die van ver moeten komen. Zij worden uiteraard van alle privacy en faciliteiten voorzien. Zowel een zakelijke als een ontspannende training of cursus kan leiden tot een sterkere samenwerking in uw bedrijf. Bijzondere bedrijfs- en vergaderlocaties als de Buitenhorst in Brabant zijn natuurlijk ideaal hiervoor.

Kies het meest passende en aantrekkelijke arrangement voor uw zakelijke bijeenkomst     

Niet meer vergaderen in saaie wegrestaurants of een statisch kantoorgebouw? Kies er dan voor om te vergaderen in een natuurrijke omgeving! Zo verrast u uw collega’s, maar zeker ook uw (potentiële) nieuwe klanten. De groepsaccommodatie biedt verschillende vergaderarrangementen aan, zo heeft u alle keuze. De Buitenhorst in Schaijk is voor elk bedrijf gegarandeerd een bijzondere, unieke en inspirerende vergaderlocatie in de mooie provincie Noord-Brabant.

https://debuitenhorst.nl/