Jug Theo
Image default
Woning en Tuin

Met deze tips pimp jij de tuinafscheiding!

Heeft jouw tuin een nodige upgrade nodig alleen heb je niet het geld om een volledige renovatie te doen? Geen probleem! Want ook met kleine veranderingen kun je je tuin weer omtoveren tot een hele andere tuin. Je kan de tuinafscheiding pimpen met verschillende tips die ik in dit artikel ga opnoemen. Je kan namelijk enorm veel doen om je tuinafscheiding er weer als nieuw uit te laten zien. Daarvoor heb je helemaal geen honderde euro’s voor nodig!

Tuinafscheiding met plantenbakken

Ben je het kleurtje van de tuinafscheiding helemaal zat? In sommige gevallen kun je natuurlijk de schutting verven en deze een kleur verven in welke je wel mooi vind. Niet iedereen heeft een houten schutting die makkelijk geverfd kan worden, daarom heb ik voor diegene een hele leuke en goede tip! Je kan namelijk zelf plantenbakken maken van hout of je kan deze kopen. Plaats een paar leuke plantenbakken voor de schutting en plaats er de plantjes in die je mooi vind! Zo geef je de tuin meteen een hele andere uitstraling!

Een grote spiegel

Een mooie grote spiegel met een stalen frame of vlakken is tegenwoordig helemaal hip en happening! Heb je een bepaalde hoek die je niet zo mooi vind en wil je hier graag wat anders mee doen? Koop een grote spiegel en plaats deze voor de schutting of een muur. Je kan er nog een paar mooie plantenbakken naast zetten met mooie grote planten en je hebt weer helemaal een andere look gegeven aan dat ene lelijke hoekje! 

Ben je benieuwd naar nog meer tips of ideeën voor de tuinafscheiding? Ga dan naar de website van Huisinrichten.nl en vind daar allerlei leuke woon tips, ook voor in de woonkamer en slaapkamer! Je vind er leuke blogs over verschillende ideeën en stijlen.