Jug Theo
Image default
Bedrijven

Wat houdt een Balenpers in

Dat uw afval in machines geperst worden en daardoor minder afval ontstaat. Er zijn verschillende machines hiervoor ontworpen en op die manier voorkomen we ook minder vuil in het milieu. Grote balenpers is meer gebaseerd op karton of plastic afval. We kunnen verschillen afmetingen en gewichten aanpakken. Met de afvalpersen van ons perst u uw afval, plastic, papier, karton of ander verpakkingsmateriaal. Doordat de pers het afval met een hoge factor verdicht, kunt u heel veel besparen afhankelijk van het materiaal. Door de afval verdichting bespaart u op uw afval en transportkosten. Het is mogelijk om van bijvoorbeeld 3 naar 1 container terug te gaan. Zo bespaart u ook nog eens op opslagruimte. De afvalpers is geschikt voor bijna alle soorten afval. Deze hydraulische persen verkleinen uw afval, en uw afvalinzamelaar kan uw container probleemloos blijven ledigen.

De verschillende modellen Balenpers machines.

We hebben machines die kleine aantallen kunnen verwerken, maar ook machines die grote aantallen kunnen verwerken. Het ligt geheel aan wat u nodig heeft of behoefte aan hebt. Balenpers zorgt ervoor dat elke klant krijgt waar die naar vraagt of naar uitkijkt. Het is natuurlijk handig en super om de juiste machines te hebben die voor de geschikte hoeveel nu kunnen zorgen ook. Balenpers komt een ieder tegemoet ook kunnen we u voorzien van een afval verwerking machine. Met balenpers creëert u ook meer ruimte om van uw afval af te zijn. Het is super handig en fijn om op die manier van uw afval af te kunnen zijn.

Contact opnemen.

Als u een bezoekje brengt aan onze website komt u niet alleen de nodige informatie tegen over balenpers. Maar u kunt een offerte aanvragen en gelijk een formulier invullen om verder het contact tussen ons te leggen. We staan klaar voor ieder klant en doen er ook alles aan om uw op de fijnste manieren onze service aan te bieden.