Jug Theo
Image default
Bedrijven

Wat is een IPTV box?

Een IPTV box is een box om via internet tv te kijken. IPTV staat voor Internet Protocol TeleVision, het is een verzamelnaam voor diensten en toepassingen die tv-kijken over het internet mogelijk maken. IPTV staat los van video on demand of interactieve tv. Het is aan te bevelen om te zorgen voor goed werkend internet als je interesse hebt in een IPTV box. Het is met behulp van een IPTV mogelijk om tv te kijken zonder kabel provider of een schotel/satelliet. Het is hiermee mogelijk om tv te kijken op meerdere apparaten. Wereldwijd wordt er steeds meer gebruik gemaakt van IPTV-boxen. Wil je een IPTV kopen? Lees dan verder voor meer informatie.

 

Wil je een IPTV kopen?

Heb je interesse in het kopen van een IPTV? Er zitten meerdere voordelen aan deze manier van televisie kijken. Met behulp van een IPTV box is het mogelijk om meer dan 12000 zenders te kijken op je televisie of andere apparaat. Gemiddeld kost een IPTV-abonnement tussen de € 7,- en € 10,- per maand. Het is dan mogelijk om je huidige abonnement voor de televisie op te zeggen. Hierdoor kan je veel geld besparen. Een televisieabonnement kost gemiddeld tussen de € 25,- en € 30,- per maand. Het is hierbij mogelijk om je abonnement uit te breiden, maar dit kan soms oplopen tot € 12,- per maand meer. Als je een IPTV koopt, is het mogelijk om voor minder geld, meer tv te kijken.

 

Mogelijkheden met een IPTV box

Als je een IPTV gaat kopen dan is het dus mogelijk om je televisieabonnement op te zeggen, maar het is wel belangrijk om je internetabonnement te houden. Om IPTV fatsoenlijk te laten werken, is het belangrijk om een internetverbinding te hebben van minimaal 6 mp/s. Dit is mogelijk via je WiFi, met 4G op je mobiele telefoon of via een directe internetkabel verbinding. Daarnaast kan je meerdere films en series kijken met een IPTV. Tv kijken kan op meerdere apparaten, zoals iOs, Android, Windows, Enigma, MAG en Smart TV. Sommige bedrijven die deze manier van tv kijken leveren, helpen jou bij de installatie.