Jug Theo
Vakantie

Wat is uw ideale vakantiehuis waar honden zijn toegestaan?

U laat uw hond toch niet achter als u in eigen land op reis gaat? Dat zou niet leuk zijn voor uw hond! Neem daarom uw hond mee en boek een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Deze vindt u op Recreatiepark De Groote Vliet, waar u geniet van een natuurrijke omgeving. Op het park is er voldoende te doen. Huur een boot en ga een dagje varen, speel een potje tennis op de tennisbaan of beleef de ideale karpervisvakantie door de grote visvijver. Sluit de dag goed af met een heerlijk diner in het eetcafé op het recreatiepark.

Op een karpervisvakantie comfortabel vanuit het huisje van uw keuze vissen

Recreatiepark De Groote Vliet heeft verschillende vakantiehuizen om een heerlijke vakantie te hebben. De bungalows en chalets hebben ruimte voor groepen van vier tot wel tien personen. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en de inrichting is compleet. Deze vrijstaande accommodaties zijn gelegen in een groene omgeving tussen kilometers vaar- en viswater. Op het park zelf vindt u de karpervisvijver, waar u iedere dag vanuit uw accommodatie een hengeltje kunt uitgooien. Het is het ideale park voor een gezellig karpervisvakantie, waar u een vakantiehuis kunt huren dat direct aan het water gelegen is en waar honden zijn toegestaan. Want ook voor uw trouwe viervoeter is het een fijne vakantie.

Het ideale park voor een karpervisvakantie

Vist u graag in uw vrije tijd? En probeert u altijd de grootste jongens te vangen? Dan beleeft u de perfecte vakantie op Recreatiepark De Groote Vliet. Het park is omringd door kilometers vaar- en viswater, wat het de perfecte plek maakt voor een karpervisvakantie. Op het terrein ligt de Karpervijver, waar u vanuit uw eigen steiger aan de zijkant van de vijver met maximaal twee hengels per persoon mag vissen. U heeft hiervoor geen specifieke visvergunning nodig, omdat dit eigen viswater van het recreatiepark is. Heeft u een trouwe viervoeter die u graag mee wilt nemen op vakantie? Dat is zeker mogelijk en boek een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Ook voor honden is het park door de natuurrijke omgeving een mooie plek.