Jug Theo
Image default
Eten en drinken

Bestel de heerlijkste biefstuk of bavette eenvoudig online

Een malse biefstuk of bavette bestelt u gemakkelijk online bij Beef & Steak. Deze vleesspecialisten hebben van alles in huis voor een geslaagde barbecue of heerlijk kerstdiner en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Door te kiezen voor een bavette op de barbecue, serveert u een echte Franse delicatesse. De vleesexperts bieden verschillende soorten bavette, zoals:

  • Dubbeldoel
  • Ierse
  • Black Angus
  • Bommelse Blonde
  • USA grain-fed flank steak

Een bavette wordt in Nederland ook wel een vanglap of een vinkelap genoemd. Dit magere rundvlees is zo mals dat het soms zelfs rauw gegeten wordt. Wij raden u echter aan om het vlees te roosteren, hierdoor komt het namelijk pas écht tot zijn recht. Wanneer u een lekkere bavette of een mals stuk biefstuk serveert bij uw barbecue, verrast u uw familie en vrienden een keer met wat anders dan een hamburger of worstje.

Kies naast een bavette ook eens voor een malse biefstuk

Bij deze webshop bestelt u diverse soorten biefstuk in verschillende maten. Verschillende soorten biefstuk hebben allemaal een andere smaak. Een biefstuk wordt vaak gewonnen uit de korte spieren van een rund. Het zuurstof dat aanwezig is in deze spieren zorgt voor de rode kleur van het vlees. Myoglabine verkleurt namelijk wanneer het in contact komt met zuurstof. Spieren die veel in beweging zijn slaan veel myoglabine op. Herten hebben bijvoorbeeld veel uithoudingsvermogen, waardoor hertenbiefstuk roder en donkerder is. Dit zorgt voor een lekker mals stukje biefstuk.

Haal nu het lekkerste stuk vlees in huis

Heeft u vragen over biefstuk, bavette of een ander soort vlees? Neem dan gerust contact met de specialisten op. Zij voorzien u graag van alle informatie over alle soorten vlees. U vindt ook nog eens de heerlijkste recepten op hun website. Bestel vandaag nog een heerlijk mals stuk vlees, dan heeft u het morgen in huis!