Jug Theo
Eten en drinken

De gezelligste strandtent in Oostvoorne

Bent u op zoek naar een strandtent in Oostvoorne waar u kunt genieten van de lekkerste gerechten en drankjes? Dan is Bistro de Landbouw hét adres voor u! Dit gezellige restaurant, gelegen aan de Voorweg in Oostvoorne, is traditioneel en knus ingericht. Hierdoor leent het zich uitstekend voor allerlei soorten etentjes. Heeft u iets te vieren met familie of vrienden? Wilt u er een keer tussenuit met uw partner om heerlijk samen te genieten? Of wilt u misschien wel een zakelijk diner inplannen? Bij Bistro de Landbouw is dit allemaal mogelijk. De gemoedelijke en gezellige sfeer in deze strandtent in Oostvoorne zorgen ervoor dat elk etentje een succes wordt.

Proef van de uitgebreide menukaart

Op de uitgebreide menukaart van dit restaurant in Oostvoorne vindt u eenvoudige gerechten, maar ook bijzondere gerechten. Hierdoor kan iedereen genieten van zijn of haar eten, of u nu een simpele genieter bent of een echte fijnproever. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk mals biefstukje of een groot bord spareribs? Of gaat uw hart sneller kloppen van een prachtige tournedos of entrecote van de grill? Ben u niet zo’n vleesliefhebber? Bestel dan tonijn, sliptong of een verse pasta met gerookte zalm. Wat uw voorkeuren ook zijn; in dit restaurant in Oostvoorne staat het op de kaart.

Bestel een compleet menu

Vindt u het lastig om te kiezen uit de vele gerechten van de menukaart? Dan is het ook mogelijk een compleet menu te bestellen voor een aantrekkelijke prijs. Uw keuze wordt weliswaar verkleind, maar dit gaat absoluut niet ten koste van de smaak. Vanaf slechts € 20,- geniet u al van een compleet driegangendiner en in het weekend betaalt u € 32,50 voor een diner met wel vijf gangen! Wanneer u op zoek bent naar een strandtent in Oostvoorne met heerlijk en betaalbaar eten, ga dan dus naar Bistro de Landbouw.