Jug Theo
Eten en drinken

De verse aardappelchips van Boerderij Chips

Aardappelchips worden doorgaans gezien als gezonde vervanging van reguliere chips. De meeste chips in supermarkten wordt dan ook gefrituurd en bevat veel vetten, additieven en conserveringsmiddelen. Chips gemaakt van duurzaam geteelde aardappelen en gebakken in zonnebloemolie is dan logischerwijs de gezondere optie. Ook deze chips kom je bij de supermarkt steeds vaker tegen. Kijk maar eens bij je lokale Albert Heijn, Boons, COOP, Deen, Jumbo of MCD. Hier kun je de verse aardappelchips van Boerderij Chips kopen. Wist je dat deze chips bij de meeste supermarkten tussen de groente en het fruit liggen?

De duurzame productie

De aardappelchips van Boerderij Chips worden op duurzame wijze geproduceerd. De ingrediënten? Duurzaam geteelde aardappelen van eigen grond in de Hoeksche Waard, 100% High Oleic zonnebloemolie en kruiden. Tijdens het productieproces worden enkel de beste aardappelen geselecteerd, om de beste chips te garanderen. De olie die wordt gebruikt vormt geen schadelijke bijproducten bij verhitting. De kruiden zijn afkomstig van de Weerd Specerijen en bevatten geen E-nummers. Tijdens het productieproces van de chips worden er geen additieven, geur-, kleur- of smaakstoffen toegevoegd. Tevens zijn ze lactosevrij en glutenvrij.

De verschillende smaken aardappelchips

Boerderij Chips is er in een aantal diverse smaken: paprika, puur, zeezout en zeezout ribbel. Dit zijn stuk voor stuk heerlijke verse aardappelchips. Bij de paprika variant wordt er gebruikgemaakt van natuurlijke kruiden. Hierdoor is de smaak al zo goed, dat er geen smaakversterkers nodig zijn. De puur variant is zoals de naam al doet denken écht puur. Er is geen zout of andere smaakversterker toegevoegd. Puur natuur en dat proef je! Voor de zeezout variant wordt er zeezout uit zoutvelden in Zuid-Frankrijk gewonnen die gevuld worden met zeewater tijdens de vloed. Dit laat een geweldige smaak achter! De zeezout ribbel is extra krokant door de ribbels en heeft natuurlijk ook die geweldige zeezoutsmaak.

https://boerderijchips.nl