Jug Theo
Eten en drinken

Geniet van een luxe burger in dit sfeervolle Spakenburgse restaurant

Wilt u graag met uw gezelschap een lekkere burger eten in de omgeving van Spakenburg en zoekt u hiervoor het perfecte restaurant? Dan is Antonio’s Eethuys een heel gezellige plek om eens langs te gaan. In dit restaurant geniet u van een heerlijke burger die volledig naar uw smaak is, terwijl u een fijne tijd beleeft met vrienden of familie. Antonio’s Eethuys is gevestigd in Spakenburg, een oud vissersstadje met een rijke geschiedenis. Hoewel de plaats niet groot is, is het stadje uitermate geschikt om de dag door te brengen en uw dagje uit te combineren met heerlijk eten en drinken. Een lekkere burger, met zorg gemaakt door professionele koks, is op zo’n dag natuurlijk een perfect idee! Ontdek binnenkort dit restaurant in Spakenburg en geniet van een overheerlijke burger in een sfeervolle omgeving.

Een uitgebreid menu met luxe burgers

Het menu van dit restaurant is zeer uitgebreid, zodat iedereen zeker zijn favoriete burger bestelt. Heeft u zin in een klassieke burger die u altijd al zo lekker vond? Of gaat u voor een chique burger met verrassende ingrediënten? Alles is mogelijk in dit burgerrestaurant in Spakenburg! Kies bijvoorbeeld voor de Juicy Hawaï-burger of de Big Spicy Chicken. Bent u een wat grotere eter? Dan is The Giant zeker een goede keus voor u: een dubbele klassieke burger met heerlijke zelfgemaakte burgersaus. Natuurlijk kunnen u en uw gezelschap ook direct gaan voor een menu met Hollandse friet, een saus naar keuze en huisgemaakte coleslaw. U kijkt na uw bezoek zeker terug op een heerlijke lunch of een smakelijk diner, dankzij de exclusieve burgers van dit gezellige restaurant.

Nog veel meer keuze

Naast een burger kunt u in dit restaurant nog veel meer gerechten en hapjes bestellen. Wat dacht u van heerlijke starters zoals carpaccio, een broodplankje of pittige gamba’s? Ook hoofdgerechten zoals saté van de haas en ribeye zijn onderdeel van het gevarieerde menu. Of kies voor de heerlijke visgerechten, een specialiteit uit de regio! Maak nu uw reservering via de website.

http://www.antonios-spakenburg.nl/