Jug Theo
Image default
Eten en drinken

Veelzijdig restaurant in Den Bosch aan de Korte Putstraat

Breton is een restaurant in Den Bosch dat gevestigd is aan de Korte Putstraat en waar je geniet van verschillende heerlijke gerechten. Of je nu graag vlees, vis of vegetarisch eet; hier hebben ze zeker iets dat je bevalt. In de open keuken worden namelijk veel verschillende gerechten bereid. Denk bijvoorbeeld aan runderkroketten, sashimi van zalm en noedelsalades. Ook kun je hier diverse borrelhapjes bestellen waaronder nacho’s, bitterballen en chickenwings. Je ziet: voor iedereen serveert dit restaurant iets lekkers. Ga bij een bezoek aan de hoofdstad van Noord-Brabant dan ook zeker langs bij dit restaurant!

Lunch, diner en brunch

Bij Breton kun je lunchen, dineren en op zondag ook brunchen. Geniet van al het lekkers dat de koks hier vol passie bereiden. De porties zijn niet al te groot, zodat je meerdere gerechtjes kunt proberen. Erg handig, want met zoveel lekkers op de menukaart is het moeilijk kiezen! Kom met familie, vrienden of gewoon met enkel jezelf als goed gezelschap naar dit restaurant en je zult zeker genieten van heerlijk eten.

Ook een foodtruck reserveren is mogelijk

Breton serveert zijn heerlijke gerechten uiteraard in het restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch, maar het is ook mogelijk om de foodtruck te reserveren. Geef je een feest en wil je daarvoor goede catering regelen? Dan is de foodtruck ideaal! Vertel je wensen aan de enthousiaste medewerkers van dit restaurant en de catering wordt zoveel mogelijk aan jouw wensen aangepast. Zo genieten jij en je gasten zeker van goed eten en lekkere hapjes.

Reserveer online of vraag om een offerte op maat

Als je lekker uit eten wilt in Den Bosch en je oog hebt laten vallen op dit restaurant aan de Korte Putstraat, doe je er goed aan vooraf te reserveren. Dit kan eenvoudig online en zo ben je verzekerd van een tafel. Heb je interesse in de foodtruck? Neem dan contact op met de medewerkers van Breton en zij maken een offerte op maat voor je. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

https://www.brasserijbreton.nl/wp/