Jug Theo
Image default
Eten en drinken

Volg dit recept met linzen en zet een fantastische maaltijd op tafel

Ben je op zoek naar een recept met linzen? En wil je graag eens wat anders op tafel zetten? Dan is dit recept ongetwijfeld een succes: gevulde aubergines met linzen, feta en tomatenchutney. De ingrediënten die in dit gerecht bij elkaar komen, zorgen voor een ware smaaksensatie. Hierdoor zullen jij en je gasten zeker genieten van de maaltijd. Bovendien zijn de gevulde aubergines ook nog eens een lust voor het oog. Op elk bord leg je een halve gevulde aubergine. Hier overheen giet je wat tomatenchutney. De overgebleven tomatenchutney zet je in een bakje op tafel, net als een kommetje rijst. Door de combinatie van de kleuren rood, groen, wit en bruin, ziet elk bord er fantastisch uit. Het is dus een ideaal en verrassend gerecht om te serveren aan je gasten.

Eindeloos variëren met linzen

Juist omdat linzen zelf niet echt een uitgesproken smaak bevatten, zijn ze gemakkelijk te combineren met allerlei uiteenlopende ingrediënten. In dit recept worden de linzen gecombineerd met aubergine, tomaat, feta en oregano, maar ook hele andere combinaties zijn mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tikka curry met linzen? Of van een pastasaus van linzen en geroosterde paprika? Wil je graag inspiratie opdoen? Dan is het zeker aan te raden om de website van Peulvruchten.nl te bezoeken. Hierop vind je alles wat je wilt weten over linzen en andere peulvruchten!

Ontdek ook de andere recepten

Wil je weten hoe je de gevulde aubergines met linzen, feta en tomatenchutney klaarmaakt? Neem dan een kijkje op Peulvruchten.nl. Dit recept staat daar stap voor stap uitgelegd, zodat er niets mis kan gaan. Ook voor andere recepten kun je op deze website terecht. Maak bijvoorbeeld ook eens een rodelinzensoep of een salade met linzen! Het mooiste aan linzen is dat er altijd wel een recept is dat aansluit op jouw smaak. Doordat je eindeloos kunt variëren met linzen, is er voor iedereen altijd wel een recept dat hij of zij lekker vindt. Ontdek snel wat jouw lievelingsrecept is!

https://peulvruchten.nl/