Jug Theo
Image default
Hobby en vrije tijd

Astrologische Vuurtekens

De 3 Vuurtekens

De drie sterrenbeelden uit je horoscoop waaruit de vuurtekens bestaan, zijn Ram, Leeuw en Boogschutter, deze zijn gebaseerd op bepaalde uitgaande en zelfverzekerde personen. Mensen met het sterrenbeeld Ram die het symbool van de ram dragen als zeer avontuurlijke geesten. Er zijn drie vuurtekens, maar Ram valt op omdat het een assertievere uitdrukking heeft. De planeet die Ram regeert is de Mars die de ultieme god van de oorlog was.

Dit zou Widder anders kunnen laten klinken, maar hij inspireerde hen om een ​​aantal zeer geweldige dingen te doen, zoals daden van moed en dynamische energie in plaats van het gedurfde en in je gezichtstype. Het astrologische teken van de Leeuw is de leeuw en op dezelfde manier als de leeuw regeert, regeert de Leeuw op een vergelijkbare manier erg trots, vorstelijk en ondoordringbaar en wordt graag bewonderd.

Sterrenbeeld Leeuw en Boogschutter

Het vuurteken heeft een ander effect op sterrenbeeld Leeuw, alsof hij niet krijgt wat hij wil, dan zullen er wat problemen zijn of aan de andere kant, wat hij ook wil doen, het zal zeker worden gedaan. De volledige aanpassing van alle vuurtekens is correct ingeprent in de wegen van de Boogschutter door zijn kijk op het leven.

De echte eigenschappen van een Boogschutter zijn een vrije geest en een uitgaande stijl. Het symbool van dit teken is naar verluidt een half mens half paard figuur die de fusie tussen energie en intellect laat zien. De heersende planeet van Boogschutter is Jupiter en de meeste mensen die onder dit teken regeren, zijn erg vertrouwend.

Bron:
Zodiac Horoscoop