Jug Theo
Hobby en vrije tijd

Maak uw outdoor event compleet met een Tentipi tent

Staat er een outdoor evenement op de planning? Dan wilt u natuurlijk dat uw evenement onvergetelijk en speciaal wordt. Daarom kiest u ervoor om een Tentipi te kopen bij Nordic Tent Solutions. Deze tent biedt niet alleen onderdak aan uw bezoekers, maar is ook een zeer geschikte manier om activiteiten in plaats te laten vinden. Gelegenheden waar een Tentipi tent vaak gebruikt wordt zijn bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, bruiloften en festivals. Wat gaat u binnenkort organiseren?  U maakt uw evenement af door een Tentipi tent te kopen.

Huur een Tentipi tent met een stevige constructie

Wanneer u een Tentipi tent gaat huren, wilt u natuurlijk wel dat deze tegen een stootje kan. Op het weer in Nederland kunt u namelijk nooit blindelings vertrouwen. De Tentipi tenten van Nordic Tent Solutions voldoen aan alle gestelde eisen en wordt altijd opgezet door echte vakmensen. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een stevige constructie. Andere eigenschappen van een Tentipi tent zijn flexibel, veelzijdig, sfeervol en een unieke verschijning. Wist u dat u de tent extra sfeervol kunt maken door deze ’s avonds te verlichten? Denk bijvoorbeeld ook aan gekleurd licht zoals rood of blauw.

Richt uw Tentipi tent geheel naar smaak in

Wanneer de Tentipi tent staat, is het tijd om deze sfeervol in te richten. Wat voor sfeer wilt u creëren? Een landelijke, moderne of robuuste sfeer? Bekijk het assortiment van de specialist eens en kies de inrichting die geheel bij uw smaak past. Van tafels tot banken en van haarden tot verlichting. De gehele inrichting laat u met een gerust hart aan deze specialist over. Weet u met zekerheid dat u de Tentipi tent vaker of zelfs ieder evenement wilt gaan gebruiken? Dan kunt u er ook voor kiezen om de Tentipi tent te kopen. Zo weet u zeker dat het evenement ieder jaar weer een succes wordt. Een offerte vraagt u eenvoudig online op door het formulier in te vullen.