Jug Theo
Image default
Hobby en vrije tijd

Volg musicalles in Bussum en krijg les van specialisten

Woon je in Bussum of omsteken en wil je graag musicalles volgen? Ga dan naar De Gooische Muziekschool, die gevestigd is in deze plaats. Hier krijg je voor elke discipline les van specialisten. Voor zang, dans en acteren heb je dus verschillende docenten die alles van hun musicalonderdeel afweten. Hierdoor leer je het vak van de allerbesten en ontplooi je jouw talenten optimaal. Wie weet word je wel een echte musicalster! Die kans laat je toch niet lopen? Schrijf je daarom in bij deze school en zet je eerste stappen naar een musicalloopbaan.

Zangles of een instrument leren bespelen is ook mogelijk

Bij De Gooische Muziekschool kun je niet alleen musicalles volgen, want muziekles behoort ook tot de mogelijkheden. Wil je graag leren zingen of een instrument leren bespelen? Dan zit je bij deze school ook helemaal goed. Het is mogelijk om in een koor te zingen of individuele zangles te volgen. Je kiest dan uit de genres: klassiek, pop en musical. Daarnaast kun jezelf dus ook uitleven op een muziekinstrument. Je kunt uit veel instrumenten kiezen. Een aantal mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

  • Harp
  • Viool
  • Piano
  • Gitaar
  • Drums
  • Trombone

Zet je eerste stap naar een mooie carrière

Musicalles of muziekles volgen aan De Gooische Muziekschool is de ideale eerste stap naar een mooie carrière in de culturele sector. De kwaliteit in hier namelijk zo goed, dat het mogelijk is om opgeleid te worden voor een vakstudie in jouw genre. Heb jij dus veel ambitie? Wil je graag een musicalster, zanger(es) of muzikant worden? Het begint allemaal met het volgen van goede lessen, plezier en inzet. Dit vind je bij deze school allemaal. Ontdek op spelende wijze jouw talenten en leer met veel plezier nieuwe technieken. Voor je het weet speel jij de sterren van de hemel! Dat wij jij toch ook ervaren? Schrijf je dus in bij deze school en ga een mooie toekomst tegemoet.

https://www.degooischemuziekschool.nl/