Jug Theo
Hobby en vrije tijd

Teambuilding uitje met collega’s in Veghel

Hoe goed ken jij jouw collega’s buiten werk? Werk je bijvoorbeeld veel samen met die ene collega, maar te weinig met die andere collega die aan de andere kant van het kantoor zit? Dan is het een goed idee om het volgende bedrijfsuitje bij The Space in Veghel te organiseren. The Space is een escape room waar een goede samenwerking een must is. Maar ook lef, doorzettingsvermogen en creativiteit zijn eigenschappen die nodig zijn om de missie succesvol te volbrengen. Durf jij het aan? Je kunt deze teambuilding activiteit in Veghel eenvoudig online reserveren.

Volbreng jij de missie tijdens het bedrijfsuitje in Veghel?

Wanneer je tijdens een bedrijfsuitje een bezoek brengt aan The Space in Veghel, bevind je je heel even in het jaar 1983. Het jaar van de Koude Oorlog. Op een dag worden er kernrakketten gevonden op het terrein van de Noordkade. Deze ontdekking gaat als een lopend vuurtje door Veghel. En nu weet jij er ook van. Als je durft, mag je de zwaarbeveiligde lanceerinstallatie betreden tijdens het teambuilding event in Veghel. Maar let op, eenmaal binnen in deze spannende escape room, is er geen weg meer terug. En onthoud: het is een geheime missie waar niemand te vertrouwen is. Aan jouw team de taak om dit alles tot een goed einde te brengen. Eén verkeerde handeling en de missie is mislukt.

Wie wil jij zijn? Een Amerikaanse soldaat of een Russische spion

Tijdens het bedrijfsuitje in Veghel heb je de keuze uit twee verschillende scenario’s: ‘The Launch’ en ‘The Sabotage’. Kies je voor ‘The Launch’? Dan krijg je als Amerikaanse soldaat de missie om de raket te laten lanceren. Liever als Russische spion aan de slag tijdens de teambuilding activiteit in Veghel? Dan kies je voor ‘The Sabotage’. Het is jouw opdracht om in te breken in de zwaarbeveiligde raket om de boel te saboteren. Beide missies dien je binnen 1 uur te volbrengen en zijn geschikt voor maximaal 10 personen. De tijd loopt….