Jug Theo
Hobby en vrije tijd

Een ervaren zeilmakerij in Loosdrecht

Het is belangrijk dat uw zeilboot voorzien in van goede zeilen en aanverwante producten. U wilt immers snel en comfortabel kunnen zeilen en uw boot beschermen tegen de weersinvloeden, wanneer deze aan wal ligt. Is uw zeil kapot of is uw boot tot aan een nieuwe bootkap? Dan doet u er goed aan deze te laten repareren of fabriceren door een ervaren zeilmakerij. Dan weet u zeker dat de zeilen perfect passen, van uitstekende kwaliteit zijn én lang mee gaan. Vreeken is een ervaren zeilmakerij in Loosdrecht waar u terecht kunt voor het repareren van zeilen, dektenten, spinnakers en nog veel meer. Alles wordt precies op maat gemaakt, zodat het product perfect op uw boot past. Zo kunt u optimale sportieve prestaties neerzetten op het water.

Ook voor nieuwe zeilen

Naast reparaties kunt u bij deze zeilmakerij in Loosdrecht ook terecht voor nieuwe zeilen en aanverwante artikelen. Ook dan wordt alles nauwkeurig opgemeten en wordt er goed geluisterd naar uw specifieke wensen. Vervolgens worden er zeilen gemaakt die aan al uw eisen voldoen. Dat is pas service!

Een complete inrichting voor uw boot

Wanneer uw boot voorzien is van een nieuw bootkap en nieuwe zeilen, ziet deze er vanbuiten weer prachtig uit. Het is echter zonde om uw interieur te vergeten. Bij deze zeilmakerij in Loosdrecht hebben ze gelukkig ook alles in huis om uw bootinterieur helemaal compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan bootkussens, schilderijen en onbreekbaar bootservies. Daarmee kunt met de hele familie gezellig en comfortabel picknicken aan boord.

Bezoek de zeilmakerij of bestel online

Als u Vreeken wilt inschakelen voor het fabriceren of repareren van zeilen, bent u van harte welkom in de zeilmakerij. Accessoires voor uw boot kunt u eenvoudig bestellen in de webshop. Wanneer uw producten op voorraad zijn, worden ze al binnen één werkdag verzonden. Zo heeft u ze snel in huis.

https://www.vreeken.com/