Jug Theo
Hobby en vrije tijd

Met een yacht in Amsterdam mooie vaarroutes ontdekken

Huurt u bij Delos Yachtcharter een yacht in Amsterdam om de populaire wateren in en rond onze hoofdstad te ontdekken? Dan gaat u een heerlijke vaarvakantie tegemoet! Naast Amsterdam zijn er nog meer mooie wateren te bevaren, waar de medewerkers van dit IJsselsteinse verhuurbedrijf u graag over informeren. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de Loosdrechtse Plassen, de Hollandse IJssel of de Vecht. Eén ding is zeker; met een yacht Amsterdam of andere watergebieden ontdekken, betekent een onvergetelijke vakantie!

De Loosdrechtse Plassen

Bent u van plan met een yacht in Amsterdam een plek vol vertier te bezoeken? Dan bent u bij de Loosdrechtse Plassen aan het juiste adres. De plassen bestaan uit zeven verschillende meren en gelden als het populairste watersportcentrum van ons land. Hier vaart u met uw motorjacht door een watergebied dat eveneens tot de mooiste van Nederland wordt gerekend. De plassen zijn in de loop der jaren als bijgevolg van turfwinning ontstaan. Het gebied ligt ten westen van Hilversum en biedt u een unieke natuurervaring.

De Hollandse IJssel

Niet alleen kunt u met een yacht het water in Amsterdam of de Loosdrechtse Plassen bevaren, ook de Hollandse IJssel is een topper onder de vaargebieden. De mooie rivier loopt dwars door het groene hart van ons land. Een extra fijne bijkomstigheid is dat de rivier vrijwel uitsluitend voor recreatieve doeleinden wordt gebruikt. U vaart onder andere langs Gouda, Montfoort en Oudewater. Tussen deze plaatsen geniet u van het weidse uitzicht op de polders. De plaatsen die u passeert hebben stuk voor stuk een gezellige sfeer. Verlaat uw yacht in Amsterdam dus af en toe eens voor een hapje of een drankje op het land!

De Vecht

Ook de Vecht wordt tot de mooiste rivieren van Nederland gerekend. Waar deze vroeger als hoofdvaarweg tussen Amsterdam en Utrecht gold, wordt ook deze rivier tegenwoordig alleen voor de pleziervaart gebruikt. Met uw gemotoriseerde vaartuig passeert u plaatsen zoals Maarssen, Loenen en Breukelen. Onderweg treft u ook regelmatig oude kerken, kastelen en deftige herenhuizen. U geniet dus van een prachtig uitzicht!

https://delosyachtcharter.nl