Jug Theo
Recreation / Food

Geef een ontbijtje cadeau

Het is en blijft moeilijk om een cadeau te verzinnen voor iemand zijn of haar verjaardag, als bedankje of om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing. Maak gebruik van een ontbijtservice om iemand te verrassen.

Een uniek cadeau

Of je nou heel dicht bij je vrienden en familie woont of niet. Dat maakt niet uit voor dit cadeau. Een ontbijtje wordt namelijk tot aan de voordeur van je geliefde geleverd. Op een tijdstip en plaatst naar jouw keuzen. Zo blijft het echt een grote verrassing. Daarbij kun je de verrassing nog persoonlijker maken door een persoonlijk kaartje te laten bijvoegen en een doos chocolaatjes of een roos. Zo geef je een uniek cadeau van achter je computer.

Verschillende ontbijtjes

Misschien heeft je geliefde wel een specifieke voorkeur voor een bepaald ontbijt die hij of zij lekker vind. Dat is geen enkel probleem als je gebruik maakt van de ontbijtservice. Het assortiment aan ontbijtjes is heel groot. Denk hierbij aan klassieke ontbijtjes met verschillende kaas en vleeswaren, een vegetarisch ontbijt of een vis ontbijt met een groot aantal verschillende soorten vis. Ook seizoensgebonden zijn er ontbijtjes te verkrijgen. Dus als jij je valentijn wilt verrassen op Valentijnsdag is dit je kans. En als je het wil kan dit geheel anoniem!