Jug Theo
Image default
Recreation / Food

Kwalitatieve intercomsystemen voor optimale veiligheid

Vrijwel ieder appartementencomplex beschikt over een intercomsysteem, omdat deze het mogelijk maakt om contact op afstand tussen de persoon aan de deur en de bewoner te realiseren. Dit contact op afstand is echter niet alleen handig, omdat de bewoner niet een paar keer per dag de trappen op en neer hoeft te lopen, maar het vergroot ook de veiligheid van bewoners van het appartementencomplex. De bewoner kan namelijk verifiëren of de persoon aan de deur een bekende is of juist iemand die de veiligheid in gevaar kan brengen. Groenewegen Delft zorgt er om die reden voor dat intercomsystemen van hoge kwaliteit zijn en te allen tijde optimaal functioneren.

Intercomsysteem aanleggen of vervangen

Zou u als Vereniging van Eigenaren graag een intercomsysteem willen laten installeren of is het bestaande systeem aan vervanging toe? Dan bent u bij Groenewegen Delft aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in Elektrotechniek en zetten onze kennis, ervaring en expertise in om u professioneel en doelgericht te hulp te staan. Zo zijn vele Verenigingen van Eigenaren, bedrijven en particulieren u voorgegaan en hebben wij hen naar tevredenheid kunnen helpen.

Het meest essentiële van een goedwerkend Telecomsysteem is de bekabeling, omdat deze het fundament vormt van het intercomsysteem. Desondanks kan het voorkomen dat de bekabeling beschadigd is geraakt, waardoor het intercomsysteem niet meer probleemloos functioneert. In dat geval kunnen wij de desbetreffende kabels vervangen, zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van de intercom en de veiligheid niet langer in gevaar gebracht kan worden.

Meer over Groenewegen Delft

Groenewegen Delft is specialist op het gebied van Elektrotechniek, wat inhoudt dat wij meer diensten bieden dan het vervangen of installeren van intercomsystemen. Zo leggen wij namelijk regelmatig beveiligingssystemen aan, installeren wij laadpalen voor elektrische auto’s en kunnen wij de meterkast vervangen. Neem dus vooral een kijkje op onze website voor meer informatie over onze diensten.

https://www.groenewegendelft.nl/