Jug Theo
Image default
Recreation / Food

Een laptop met linux

Het klinkt alleen al zo leuk, linux. Soms kom je gewoon een naam tegen waarvan je denkt ‘had ik die naam maar bedacht’, zo’n leuke naam is het. Maar ja, sommige dingen bestaan al, ze zijn al uitgevonden. Maar dat betekent niet dat je er zelf geen gebruik van kan maken, of dat je er niet zelf je eigen twist aan kan geven. In tegendeel, dat kan natuurlijk echt altijd. En zo werkt het ook met linux.

 

Linux is een besturingssysteem dat gebaseerd is op open-source. Dat houdt in dat het systeem helemaal gratis is, en dat het open is. Iedereen kan er dus in feite aan bijdragen. En dat is heel leuk, want zo kan je er helemaal je eigen invulling aan geven. Het hebben van een laptop met linux heeft eigenlijk alleen maar veel voordelen. Natuurlijk kan je op een linux computer zelf aan de software werken. Er zijn altijd wel dingen die je anders wil zien, dat is in het hele leven zo. En toch kan je niet alles veranderen, maar bij linux wel. Daar kan je echt helemaal los gaan en zorgen dat je hele laptop er zo uit ziet, zoals jij dat fijn vindt. En het tweede grote voordeel van linux, is dat het een gratis besturingssysteem is. Je hoeft er dus niet voor te betalen, zoals wel het geval is bij Microsoft Windows of MacOS. Dat is dus echt super fijn voor iedereen!

 

Ben jij al overtuigd geraakt van de kracht van linux op je laptop? Maar twijfel je nog een beetje over hoe je het allemaal voor elkaar moet krijgen? Dan kan je bij Laptopzelfsamenstellen linux laten installeren op de website. Zo doen zij dat werk voor jou, en hoef jij zelf alleen nog maar het leuke werk te doen. Dat is twee vliegen in één klap!

https://laptopzelfsamenstellen.nl/