Jug Theo
Recreation / Food

Hoe werkt een borstvergroting

Het overwegen van een borstvergroting kan soms best wel een dingetje zijn. Mocht je momenteel kleinere borsten hebben en je wil graag grotere borsten. Dan is het goed om je van tevoren goed in te lezen zodat je precies weet wat er gebeurt, welke mogelijkheden er zijn en welke complicaties er kunnen optreden. Uiteraard heb je voor de operatie een intakegesprek met de arts die je zal behandelen. Daarnaast worden er verschillende mogelijkheden doorsproken bijvoorbeeld naar welke maat je ongeveer wil gaan, wat voor implantaat er wordt gebruikt en waar deze wordt geplaatst of deze tussen de borstklier en de borstspier of onder de borstspier direct op de ribben wordt geplaatst.

Er volgen in dit artikel een aantal tips waarover je alvast kan nadenken als je het al een keer door je hoofd hebt laten spoken of je nou wel of niet voor die borstvergroting moet gaan.

Zoals gezegd heb je voorafgaand aan de daadwerkelijke operatie altijd een voorbereidend gesprek met de arts die je zal gaan behandelen, als je de operatie door wil zetten. Tijdens dit gesprek of gesprekken zal de plastische chirurg het hebben over de vorm, grootte, wat de verwachtingen zijn en hoe de operatie in zijn werk gaat. Daarna zullen de borsten worden gecontroleerd, en zal er gekeken worden of de grootte die je graag zou willen ook daadwerkelijk zal gaan passen. Uiteindelijk zal de plaats van de littekens worden besproken. Er zijn namelijk een aantal mogelijkheden, zo kan er aan de onderkant van de borst een insectie worden gemaakt maar ook in de oksel of naast de tepel. Het is voor jou wat jij fijn vindt.

Tijdens de operatie zal de plastische chirurg de ingreep zo uitvoeren zoals besproken is tijdens het gesprek. De ingreep kan tussen het uur en de twee uur duren. Het ligt eraan naar welke kliniek je gaat hoelang je zou moeten blijven. Vaak mag je dezelfde dag nog naar huis, maar het kan ook zijn dat je een aantal dagen zou moeten blijven.

Het is na afloop van de operatie van belang dat je rustig aan doet, niet te zwaar tilt en dat je tijdens het slapen een stevige sport bh draagt zodat de borsten extra steun krijgen en dat er geen beugel drukt op het eventuele litteken dat zich aan de onderkant van de borst kan bevinden.

Het allerbelangrijkste is dat je naar een borstvergroting beste kliniek kiest. Kies er een die voor jou het beste gevoel overdraagt en waar je het meeste vertrouwen in hebt. Kies daarom absoluut ook niet voor een kliniek waar je een minder gevoel bij hebt of die extreem goedkoop is. Als je toch al zo een ingreep laat doen, laat het goed doen.

http://www.faceland.nl