Jug Theo
Recreation / Food

Licht en lucht

Bij de webshop van shopvoorgezondheid is er een groot aanbod aan producten voor je gezondheid. Zo kun je producten kopen voor extra gezond licht of om de lucht in huis te verbeteren. Een aantal artikel uit hun aanbod zullen in dit artikel besproken worden.

 

Zo zijn er daglichtlampen te koop voor mensen die last hebben van een sombere winter. In de winter is er namelijk minder natuurlijk licht waardoor je in een winterdipje kunt raken. Door deze lampen krijg je dus meer blauw licht tot je waardoor je je fitter voelt. Ook worden er wake up lichten aangeboden. Hierdoor kun je natuurlijk wakker worden door het licht in plaats van een irritante wekker. Ook kun je een Luchtbevochtiger kopen. Als er binnen in huis een droge lucht is zorgt dit er voor dat de lucht wat meer vocht krijgt. Dit is beter voor de luchtwegen aangezien je een droge hoest kunt krijgen. Naast het bevochtigen van lucht kun je ook luchtwassers kopen. Deze zorgen er voor dat de lucht weer schoon wordt. Lucht kan stoffig en vies worden. Iets wat veel mensen niet weten of niet door hebben. je kunt ook een klamboe kopen voor als je op vakantie gaat naar een land waar veel insecten zitten. Vooral muggen kunnen erg vervelend zijn. In sommige huizen is er juist een overschot aan vocht in huis. Dit kan problemen veroorzaken aan het huis. Met een luchtontvochtiger kun je juist overtollig vocht in huis laten verdwijnen.

Ook voor bescherming en veiligheid heeft shopvoorgezondheid genoeg in de webshop te koop. Zo kun je zonnebrilllen en lippenbalsems aanschaffen voor de warme zon. Maar ook voor brandveiligheid is er genoeg, zoals een blusdeken, brandblussers, rookmelders en watermelders. Maar ook voor zelfzorg en ondersteuning is er voldoende te koop. Denk aan oordopjes, wandelstokken, rollators, gehoorbescherming en badmatten.

https://shopvoorgezondheid.nl/