Jug Theo
Recreation / Food

Nieuw restaurant in het Gelderse Duiven

Heerlijk genieten in nieuw Grand Café in Duiven

Herkent u het niet dat het einde van de week in aantocht is en je samen heerlijk van een wijntje gaat genieten en lekker uitgaat om te eten. Vooral wanneer de mooie zomerse dagen terugkomen is dit een veel voorkomend ritueel in ons land. Natuurlijk is een terrasje fantastisch en als er dan ook een goede sfeer is in de directe omgeving is het helemaal genieten. In het Gelderse Duiven is er sinds kort een Grand Café restaurant in het centrum gekomen waar je ook zo een heerlijke start kunt maken van je weekend.

Een zeer opvallende kaart

Wanneer je de gerechten bekijkt bij dit restaurant in Duiven dan valt direct de diversiteit en de prijs op. Je kunt hier kiezen uit een zeer uitgebalanceerde kaart waar veel gerechten in zijn opgenomen die ook heerlijk en eerlijk zijn. Vers en kwaliteit staat voorop en hierbij is zelfs de achtergrond vanuit het slagersvak en catering duidelijk te zien. Wilt u bijvoorbeeld lekker barbecueën buiten dan is dit mogelijk. Maar wilt u een bijzondere wijn proeven met heerlijke amuses dan kan dit ook. De sfeer van het restaurant is fantastisch en met het strakke design een opvallend restaurant.

Ook een feestje kan worden georganiseerd

Wanneer u overigens een feestje heeft te vieren dan kan dit in de speciaal hiervoor ingerichte VIP ruimte. Met plaats voor wel 100 personen kan hier een leuk familiefeest of bedrijfsfeest worden gehouden. Alle voorzieningen voor een geslaagde avond zijn aanwezig want eten en drinken als ook eventueel aanvullende wensen t.a.v. de accommodatie en muziek of video zijn aanwezig. Bovendien is dit feest gedeelte zorgvuldig geïsoleerd en afgeschermd van het restaurant waardoor er geen geluidshinder kan worden ondervonden. Kortom Bij Welling Duiven is een bijzonder Cafe Restaurant in Duiven.