Jug Theo
Recreation / Food

Op zoek naar een groothandel in koffie en thee?

Als horecaondernemer weet je vast hoe vaak mensen een kopje koffie of thee bestellen. Daarom is het van belang dat je over de mogelijkheden beschikt om de lekkerste koffie of thee te serveren. Fleur de Café is groothandel op het gebied van koffie en thee voor de horeca. Of je nou een espressoapparaat, koffiebonen of losse thee nodig hebt voor je horecabedrijf: je vindt het hier allemaal. Kwaliteit staat hierbij voorop. Deze kwaliteit kunnen we waarborgen doordat we de koffiebonen zelf branden en de thee zelf melangeren. Proef het zelf!

Mogelijkheden

Elk horecabedrijf wil de lekkerste koffie en thee serveren aan de gasten. Fleur de Café weet als geen ander hoe je van het koffie- of theedrinken een ware belevenis kunt maken. Wil je dit ook voor je gasten? Er zijn diverse mogelijkheden. Zo hebben we een breed assortiment aan espressomachines die je in jouw zaak kunt gebruiken. Daarnaast kun je kiezen uit ruim 100 soorten koffiebonen. Deze bonen komen uit onder andere Ethiopië, Brazilië en India. Tevens maken we de lekkerste losse thee, waar je jouw gasten enorm mee kan imponeren. Kortom: er is genoeg waar we je mee kunnen helpen.

Meer weten?

Wil je graag samenwerken met de groothandel voor koffie en thee: Fleur de Café? Of wil je gewoon meer weten over ons aanbod en alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op en dan helpen we je graag verder zodat we de smaakpapillen van jouw gasten op een positieve manier kunnen stimuleren.

https://www.fleurdecafe.nl/