Jug Theo
Image default
Recreation / Food

Vaporlinq voor e-sigaretten en liquids

 

Met Vaporlinq heeft Nederland er weer een 100% Nederlands e-sigaretten en e-liquid merk bij. Het is een aanbieder die zich richt op beginnende maar ook ervaren dampers. In ‘Vaporlinq termen’ spreken we eigenlijk niet van dampen maar van ‘vapen’. De aanbieder verkoopt hardware (de Vaporlinq e-sigaretten en toebehoren) maar heeft ook een lijn opgezet met eigen e-liquids. Het merk wil zich naast Nederland ook richten op de buitenlandse markt. Vandaar dan ook dat er gekozen is voor een internationale naam.

 

Elektrisch roken minder ongezond en goedkoper

De opkomst van de zoveelste e-sigaretten merk in Nederland is niet verwonderlijk. Kijk alleen al maar naar de hoeveelheid tabaksfabrikanten en tabaksmerken in Nederland. Zo hebben ook dampers hun specifieke voorkeuren op het gebied van e-sigaretten en e-liquids. Vaporlinq past prima tussen de bestaande merken en doet dat op haar eigen manier. Daarover hieronder meer. Maar ook het feit dat elektrisch roken gewoonweg veel minder ongezond is dan het roken van echte sigaretten verklaart mede de toenemende interesse van dampers in de producten van Vaporlinq.

 

VaporLinQ vaporizers en e-liquids bestellen

Het aanbod van elektrische sigaretten van Vaporlinq bestaat uit z.g. ‘vaporizers’. Dit zijn sigaretten met een tankje die je zelf kan bijvullen met vloeistof, de e-liquid. De batterij van deze elektronische sigaret is ook herlaadbaar. De sigaret hoef je dus in wezen maar eenmalig aan te schaffen waardoor je de kosten er weer zo uit hebt. Daarnaast is het noodzakelijk om eens in de zoveel tijd een nieuwe coil aan te schaffen. Coils zorgen voor de verdamping van de e-liquid. Deze coils zijn goedkoop in aanschaf en je kunt ze dan ook het beste in grote aantallen tegelijk bestellen. Zo heb je er altijd een aantal achter de hand mocht dat nodig zijn.

 

Ruime keuze uit e-liquids

Vaporlinq biedt hardware maar ook de e-liquids die nodig zijn om te kunnen vapen. De lijn met e-liquids is dan wel niet zo uitgebreid als veel andere producenten van deze vloeistoffen maar toch zeer compleet. Kies uit zoete, frisse of tabakssmaken. Hiervoor worden farmaceutische ingrediënten gebruikt. Populaire smaakjes zijn o.a. Smooth Tobacco en Tasty Fruit Mint. Alle rookvloeistoffen zorgen voor een flinke gier in de keel en een flinke dampontwikkeling.

https://www.equiniti.nl/