Jug Theo
Recreation / Food

Wokken voor het gehele gezin

 

Graag een keertje live wokken in Elst? Dan kunt u terecht bij wokrestaurant Eastern Plaza. We zijn zeer bedreven in het bereiden van traditionele Oosterse voorgerechten en nagerechten. Verder is het evenzo een optie om te starten met frisse salades, verse broodjes met kruidenboter en kunt u na afloop watertanden van ons Italiaanse ijs. Voor de kinderen is er overigens Kidsplaza en sushi afhalen is evenzeer een optie.

De Aziatische buffets en wokmogelijkheden bestaan uit onder andere varkensvlees met groente en pikante sauzen. Denk hierbij aan Baby Pangang. In het warme buffet heeft men ook keuze uit gepaneerde kip met een milde barbequesaus. Gepaneerde zalm met zoete Japanse woksaus, knapperige groenten en knoflooksaus serveren wij ook. Voor de liefhebbers van speenvarken bestaat er een Kantonese variant. Daarnaast is er Tsja Sjeu. Verder wokken wij ook nog nasi, bami, rijstgerechten en serveren wij daarbij mihoen.

Ga voor een avondje uit eten bij ons restaurant in Elst, ga wokken met het hele gezin.

Kidsplaza voor de jongste eters

Als u kinderen hebt en graag wilt gaan wokken met het gezin dan kunt u bij Eastern Plaza Elst uit eten. Uw jongste familieleden kunnen hun hart ophalen in Kidsplaza waar er volop te doen valt. Het is een heus Chinees dorpje waar men, naast lekker Aziatisch eten, ook films kan kijken. Kinderen kunnen er ook koekjes bakken. Begeleid door een kookteam kunnen ze hun culinaire kunsten uit de kast halen. Wilt u dus niet alleen een onvergetelijke avond wokken voor uzelf, maar ook voor uw kroost? Kom dan wokken in ons wokrestaurant.

Afhalen ook mogelijk

Naast Oosters wokken is het in Eastern Plaza net zo goed mogelijk om thuis te genieten van onze heerlijke lekkernijen. Door onze sushi afhaal service kunt u 20 tot 60 van deze Japanse hapjes mee naar uw eigen keukentafel nemen. Er is keuze uit 4 tot maximaal 12 soorten. Maak het uzelf gemakkelijk en trakteer eens met Sushi Take Away bij ons wokrestaurant in Elst.