Jug Theo
Image default
Eten en drinken

Grieks genot met livemuziek in dit restaurant in Hoeven

In Mythos, een Grieks restaurant in Hoeven, geniet u van twee van de beste dingen tegelijk: lekker eten en mooie muziek. Laat u in dit sfeervolle restaurant verrassen door diverse gerechten uit Griekenland, terwijl de live band voor muziek zorgt. Dat is genieten met al uw zintuigen tegelijk! Regelmatig zijn er muzikale avonden in dit restaurant in Hoeven, voor extra feestelijkheid tijdens de maaltijd. Vergeet niet te reserveren, zodat u zeker bent van een plaatsje op zo’n mooie avond. Tijd om heerlijke hapjes af te wisselen met zoete klanken!

Geniet van prachtige Griekse muziek

Om helemaal bij het restaurant te passen wordt de muziek verzorgd door een Grieks muziek duo, dat u meeneemt door allerlei emoties en verhalen terwijl u dineert. Ze weten als geen ander de Griekse cultuur tot leven te brengen door middel van muziek, in de toepasselijke ambiance van het restaurant in Hoeven. De oude Grieken waren al dol op muziek, ze hadden er zelfs een god van. Apollo was de god van onder andere de kunsten als muziek, dans en poëzie. Hij werd dan ook doorgaans afgebeeld met een lier, een klassiek instrument met snaren waar prachtige muziek op werd gemaakt. Apollo komt voor in menige mythe, de verhalen waarnaar het restaurant in Hoeven is vernoemd. Kunt u hem herkennen op de muurschildering in Mythos?

Goed eten en drinken

En wat staat er op het menu terwijl u geniet van die heerlijke live muziek? Op de kaart van Mythos vindt u allerlei fantastische gerechten. Typische Griekse gerechten of gerechten die u kent uit andere landen, vaak met een Griekse twist. Probeer wat u wellicht al kent zoals Gyros, Musaka en Tzatziki. Of ga eens voor iets anders Grieks, waar u nog niet bekend mee bent. U kunt kiezen uit gerechten met vlees, vis of alleen groenten en allerlei gerechten voor vooraf en erbij. Ook valt er genoeg te kiezen aan drinken, heerlijke Griekse wijn bijvoorbeeld.