Jug Theo
Eten en drinken

Het beste restaurant voor uw vergadering of bedrijfsborrel nabij Alblasserdam

Zoekt u een geschikt restaurant vlakbij Alblasserdam voor bijvoorbeeld een receptie, vergadering of bedrijfsborrel? Kom dan naar restaurant De Krom en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Het is een à la carte-restaurant maar biedt voor bedrijven en groepen tevens menu’s of bijvoorbeeld een barbecue aan. Het restaurant ligt uiterst idyllisch aan het riviertje de Alblas, middenin de prachtige natuur van de Alblasserwaard. Bovendien is er genoeg gratis parkeergelegenheid. Restaurant De Krom is het ideale adres voor uw vergadering, evenement of bedrijfsfeest!

 

Organiseer uw bedrijfsevenement

Voor vergaderingen, recepties en bedrijfsevenementen kunt u uitstekend bij Restaurant De Krom in de buurt van Alblasserdam terecht. Het restaurant biedt u hiervoor een zaal met verschillende mogelijkheden aan, met een eigen opgang, toiletgroep en bar voor uw evenement. De ruimte beschikt over alle handige faciliteiten om uw vergadering of feest tot een succes te maken. U kunt gebruik maken van een beamer, scherm en een geluidsinstallatie met microfoon. Het restaurant beschikt daarnaast over een grote, gratis parkeerplaats. Neem contact op of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Geniet van de rustgevende natuur op een sloep

Restaurant de Krom bij Alblasserdam is gelegen aan het prachtige riviertje de Alblas. Ze organiseren daarom de verhuur van boten. U kunt zelf een arrangement naar wens samenstellen; alle combinaties zijn mogelijk. Boten zijn al vanaf 1 uur te huur voor € 30,00 en er kunnen 7 volwassenen in. U kunt zo gezellig een stukje varen over het riviertje de Alblas en ervaart u de Alblasserwaard in alle rust en harmonie met de natuur. Dit is toch een heerlijke manier om te ontspannen na een dag vergaderen?

Neem contact op

Voor meer informatie over de organisatie van uw vergadering of bedrijfsborrel kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen. De gastvrije medewerkers zullen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden en het samenstellen van een lunch of diner: er wordt uitstekend met u meeged